Hírek

Bemutatjuk a 100% famentes MAPED ceruzákat!
2020.07.04
Bemutatjuk a 100% famentes MAPED ceruzákat!

A MAPED 1947-ben családi vállalkozásként hagyományos sárgaréz körzőket gyártott, napjainkra pedig a világ egyik vezető márkájává vált az iskola- és irodaszerek területén. Céljuk, hogy minél innovatívabb termékeket kínáljanak kiváló minőségben. A hagyományos iskolaszereket a vásárlók igényeihez alakítva évről évre megújítják, amelyek így nem csak jól használhatók, de színükkel, teljesítményükkel és formájukkal is meghódítják használóik szívét.

A folyamatos termékfejlesztés eredményeként a MAPED innovatív, 100%-ban famentes, újrahasznosított alapanyagokból készült, gyerekbarát eszközökkel kápráztatja el használóit ebben az évben is.

A MAPED még a színes ceruzák terén is képes újat mutatni! A „Color'Peps Strong” a „Jumbo Color'Peps Strong” vagy a „Color'Peps Monster” ceruzák puha és törésbiztos heggyel, a kényelmes használat érdekében háromszög alakú ceruzatesttel, és élénk színekben készülnek.

Az „Oops” család ceruzáival nincs hiba a színezésben, ugyanis a színek azonnal radírozhatók a radíros végnek köszönhetően.

A hagyományos ceruzákhoz képest a ceruzatest sokkal rugalmasabb, és a ceruzák mindegyike nagyfokú törésállósággal rendelkezik, így jól bírják a földre zuhanást. Az apró kezecskékbe tervezett, kisgyerekek számára ideális méretű és formájú „Color'Peps” színes ceruzáival a színezés játék is egyben!

Divatos mintával borított felület, ergonomikus kialakítás és ragyogó, élénk színek biztosítják a színezés felejthetetlen élményét!

A „Black'Peps Navy” és „Cosmic” grafitceruzái háromszög alakú ceruzatestükkel kényelmes fogást biztosítanak, 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készülnek, és törésálló grafitbéllel rendelkeznek. Ergonomikus kialakításuknak köszönhetően nem fárad el a kézfej még hosszú időn keresztül történő írás, rajzolgatás közben sem.

A „Cosmic” kollekciót a kozmikus színek ihlették, az űrmintával díszített ceruzák azért születtek, hogy minden kreatív foglalkozás alkalmával a gyermekek varázslatos képzelőerejét inspirálva elősegítsék az alkotás örömteli tevékenységét.

Vissza